> Ber Transport | Uw Transport is Onze Zorg!

Contact Us

Bezoekadres:

Nijverheidseweg 18 L

3534 AM Utrecht

Telefoon

+31 (0)30 2072377

Transport

Transport omvat het vervoer van diverse soorten goederen. Dat kunnen kleine of losse distributie goederen zijn, maar natuurlijk ook containervervoer of pakketten. Bij BER Transport staan we voor u klaar. Door gebruik te maken van een ervaren team van chauffeurs en het beste wagenpark, zorgen we er altijd voor dat uw transport veilig én snel aankomt op de gewenste plaats van bestemming.

Binnen BER Transport verzorgen we diverse vormen van vervoer. Niet alleen binnen Nederland of de Benelux, maar ook daarbuiten. Een pakket of container laten bezorgen binnen België, Nederland of Luxemburg? Dat kan bij BER Transport al binnen 24 uur. Natuurlijk kunt u daarbij ook gebruik maken van onze maatwerk service.

Of het nu gaat om het vervoer van containers, distributie-goederen of pakketten. Bij BER Transport begrijpen we hoe belangrijk een zorgeloze afwikkeling is. Niet alleen voor u als opdrachtgever, maar ook voor de ontvanger. Uw professionele transport laat u dan ook met een gerust hart over aan ons team. Want uw pakket of vervoer is onze grootste zorg.