> Ber Transport | Uw Transport is Onze Zorg!

Contact Us

Bezoekadres:

Nijverheidseweg 18 L

3534 AM Utrecht

Telefoon

+31 (0)30 2072377

Transport

Wilt u een container laten vervoeren van A naar B? Dan heeft u naast een professioneel transportbedrijf ook een maatwerk oplossing nodig. Containers komen namelijk voor in allerlei soorten en maten. Binnen BER Transport beschikken we over een goed uitgerust wagenpark dat het transporteren van elke soort container mogelijk maakt.

Niet alleen binnen de landsgrenzen, maar ook ver daarbuiten. Zo verzorgen we ook veilige en snelle containertransporten naar bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland. Liever van A naar B binnen de Benelux? Ook dan staat ons team van chauffeurs voor u klaar. Als het gaat om containertransport, nemen we natuurlijk ook de administratieve werkzaamheden voor onze rekening. Hierbij kunt u denken aan douanedocumenten en eventuele andere licenties.

Zo nemen we u elke zorg uit handen. Na het aanbieden van een op maat gemaakte oplossing houden we de vinger aan de pols. Van het moment van vertrek tot aan de daadwerkelijke aankomst op de gewenste plaats van bestemming. Als dé specialist in containertransport staan we graag voor u klaar. 7 dagen per week en 24 uur per dag.