> Ber Transport | Uw Transport is Onze Zorg!

Contact Us

Bezoekadres:

Nijverheidseweg 18 L

3534 AM Utrecht

Telefoon

+31 (0)30 2072377

Pakketdienst

Als het gaat om pakketdiensten staan de koeriers van BER Transport voor u klaar. Wij brengen uw pakketten naar elke gewenste plaats van bestemming. In Nederland, maar ook binnen een Benelux en Duitsland. Daarbij bieden we altijd een snelle en professionele service. Op het gebied van transport en bezorging.

Binnen het team van BER Transport werken we met ervaren koeriers met passie voor het vak. Zij zijn immers het visitekaartje van uw onderneming of bedrijf. U bent dus altijd zeker van een professionele service van A tot Z. Natuurlijk bieden we niet alleen een uitstekende service op het gebied van allerlei soorten pakketdiensten, maar bewaken we ook het gehele bezorgproces.

Onze koerier- en pakketdienst wordt altijd op maat gemaakt. Ook als uw pakketten of zendingen binnen 24 uur geleverd moeten worden staat BER Transport voor u klaar. We selecteren de meest efficiënte routes die een 24-uurs bezorging binnen de Benelux mogelijk maken. Ook buiten België, Nederland én Luxemburg zorgen we voor een snelle bezorging en een uitstekende service.