Wie is BER Transport?

BER Transport is een innovatief en vooruitstrevend transportbedrijf dat thuis is op vrijwel elke route binnen Nederland én Europa. We werken met een team van ervaren chauffeurs met passie voor het vak. BER Transport is sterk in het bieden van maatwerk oplossingen voor elke vorm van transport. Van container en distributievervoer tot aan koerier- en pakketdiensten.

Het bieden van een professionele service staat bij BER Transport hoog in het vaandel. We hebben de beschikking over een ruim en goed uitgerust wagenpark waardoor we vrijwel alle soorten goederen kunnen vervoeren op een passende manier. Daarnaast hebben we de beschikking over een breed netwerk waardoor we een 24/7 service kunnen aanbieden.

Uw transport is dan ook onze grootste zorg. Omdat BER Transport waarde hecht aan langdurige samenwerkingen, bieden we altijd een oplossing die het meest geschikt is voor u. Onze service is accuraat, flexibel, snel én scherp geprijsd. Zo gaan we goed georganiseerd op weg van A naar B. Of dat nu gaat om een bezorging binnen de Benelux, Frankrijk of Duitsland. Heeft u andere wensen op het gebied van transport? Het team van BER Transport denkt graag met u mee.