> Ber Transport | Uw Transport is Onze Zorg!

Contact Us

Bezoekadres:

Nijverheidseweg 18 L

3534 AM Utrecht

Telefoon

+31 (0)30 2072377

Distributie vervoer

Als het gaat om distributievervoer bent u bij BER Transport aan het juiste adres. Ons professionele team van chauffeurs beschikt over een ruime ervaren op het gebied van distributie transport. Of dat nu gaat om losse goederen of zendingen van grote of kleine formaten. Binnen ons team bieden we naast scherpe tarieven ook een razendsnelle service.

We zorgen er dan ook altijd voor dat uw goederen binnen 24 uur op de gewenste plaats van bestemming in de Benelux arriveren. Bent u op zoek naar distributie transport buiten Europa of van- en naar andere Europese landen? Ook dan kunt u rekenen de maatwerkoplossingen van BER Transport. Zo weet u zeker dat uw goederen op een professionele manier en zorgeloos van A naar B worden gebracht.

Het resultaat? Tevreden klanten én opdrachtgevers. Binnen ons team hechten we veel waarde aan het leveren van een uitstekende service. Snel en accuraat distributievervoer hoort daarbij. Daarom bieden we altijd op maat gemaakt transport zodat we niets aan het toeval overlaten. Wat het vervoeren van uw distributie goederen is onze passie én zorg.